Har Du En Fantastisk Idé Som Behöver Förklaras?
 
"Förklaringsvideos Har Visat Öka Konverteringsgraden Till Över 64% Enligt conversion-rate-experts.com"
Fyll i dina uppgifter och kom igång med din beställning direkt!
1
Din betalning är 100% säker och om du är missnöjd med resultatet får du pengarna tillbaka!
Kunder
 

 
Vår process:

Konsultation & Strategi

 
Vi börjar processen med ett kort formulär som du fyller i, för att ge oss en uppfattning över din produkt/idé. Tillsammans sätter vi sedan en strategi med filmen, möjliga önskemål osv.
2

Professionella manus skrivare

 
Vi fortsätter med att skapa ett välskrivet manus som lägger grunden för en bra film. För att få en manusskrivare att förstå erat företag/idé och beskriva det med  ord behöver vi få så mycket information från er som möjligt, för att på bästa sätt leverera en film som når upp till era förväntningar.
2

Röstpåläggning & Musik

 
För att ditt budskap verkligen skall nå ut använder vi oss av röstpåläggning och musik i våra filmer. Vi använder både manliga- samt kvinnliga-röst artister, vissa röster passar bra till vissa filmer och just därför har vi tagit fram ett flertal olika röstartister att välja på.
2

Animerad film

 
Den mest tidskonsumerande och arbets-intensiva delen av en film är just själva animeringen. Vid detta steg sätter animeraren ihop illustrationerna och röstpåläggningen till en färdig film redo att levereras till dig.
2
Några exempel på tidigare produktioner
 
Bygg-Ole
1
24 Solutions
1
Ticketbird
Tiptapp
Redo att komma igång?
 
Kundreferenser
 
"Jag ville ta fram en film som presenterade 24 Solutions på ett tydligt och inte så tekniskt tungt sätt för att använda på webben, event och i olika sociala medier. Mikael på Expansionvideos guidade mig igenom alla steg med ett fantastiskt tålamod. Att ta fram filmen blev både insiktsfullt och roligt. 24 Solutions kommer absolut att anlita Expansionvideos igen för att utveckla nya filmidéer som dök upp under framtagandet."
 
Disa Jernudd
www.24solutions.com
Åsa Karlsson
www.byggole.se
"Jag trodde film var dyrt och krångligt men med Expansionvideos koncept bevisades motsatsen. Vi blev proffsigt och lösningsorienterade, vägledda genom en enkel och smidig produktionsprocess. Resultatet blev en lättillgänglig presentation av vårt företag som i bild, text och ljud exakt fångade det som vi vill förmedla! Något som aldrig skulle varit möjligt med en tryckt broschyr eller liknande. Ser fram emot att nyttja detta format och samarbetet med Expansionvideos igen."
 
"Vi har använt oss av Expansionvideos för att göra förklarande videoanimationer för vår produkt. Under resans gång har vi lärt oss mycket, dels på grund av problem som vi stött på och dels för att detta var ett nytt område för oss. Mikael är inte den som ger sig i första taget och kunden ska bli nöjd till varje pris. Det visade sig i vår produktion."
 
Magnus Vigren
www.ticketbird.se
Carl Bowalius
www.mybeautyclinic.se
"När vi behövde hjälp med att förklara våra behandlingar på ett snabbt och smidigt sätt, fick vi hjälp med detta av Mikael på Expansionvideos. De var med hela vägen under arbetets gång och riktigt duktiga på lärande videos, kan varmt rekomendera dem!"
 
"Professional, fast outstanding service. We had an Idea and we got help making it real through Expansionvideos guidance. We got a Great end product! 100% satisfaction".
 
Emma Dahl
www.surfschooltribodomar.com
0-30 SEKUNDER "LITEN"
7999kr
2D Animation
 • 30 Sekunder 2D-video
 • Manus
 • Studio Röstpåläggning
 • 3-5 Veckors Leveranstid
30-60 SEKUNDER "MELLAN"
13999kr
2D Animation
 • 60 Sekunder Förklarings-video
 • Fil Levererad i HD 1080p
 • 3-5 Veckors Leveranstid
 • Personlig Projektansvarig
 • Manus för hög konvertering
 • Röstpåläggning av högsta klass
 • Inspirerande Bakgrundsmusik
 
60-90 SEKUNDER "STOR"
19999kr
2D Animation
 • 90 Sekunder Förklarings-video
 • Fil Levererad i HD 1080p
 • 3-5 Veckors Leveranstid
 • Personlig Projektansvarig
 • Manus för hög konvertering
 • Röstpåläggning av högsta klass
 • Inspirerande Bakgrundsmusik
 • Flertalet ändringar
 
Har du någon fråga?
 
 Hur kommer jag igång?
 
När du skickar din beställning med ovanstående "beställ nu" -knapp får du ett automatiskt e-postmeddelande från vårt team. Detta kopplar dig till ett frågeformulär där du kan berätta för oss om vilken produkt eller tjänst du vill marknadsföra. Vi använder sedan den här informationen för att skapa din video.
 
 Hur funkar det?
 
När du har beställt och fyllt i vårt korta frågeformulär skapar vårt team ett manus, när detta manus är godkänt spelar vi in en studio voiceover och skapar sedan en animerad video för din produkt eller tjänst.
 
 Är det begränsat till en video per kund?
 
Nej, du kan beställa så många som du vill. Du kan också kombinera dem med en 30/60/90 sekunders video. Var noga med att meddela oss i frågeformuläret när du har beställt.
 
 Vad händer om jag inte gillar videon?
 
När du har det första utkastet till videon kommer du att kunna göra 1 runda animationsändringar gratis. Om du fortfarande inte är nöjd kan du begära en fullständig återbetalning.
 
 Kan jag beställa två och kombinera dem till en?
 
Ja, du kan beställa upp till 4 videor i en ordning och kan kombinera dem till 1 video. Varje video du beställer kommer att behandlas som ett 30 sekunders segment, så om du beställer 2 videos får du en 1 minuters video. Var noga med att nämna det i frågeformuläret.
 
 Hur mycket får plats under 30 sekunder?
 
Vi skriver manuset för dig i det format som identifierar problemet, visar din produkt som lösningen och hur man går vidare för beställning så att filmen ger dig värde. Totalt ca 70-80 ord år plats till en 30 sekunders film.
 
Expansionvideos - All Rights Reserved - Copyright @ 2017 - English