FAQ
Process
Priser
Portfolio
Referenser
Har du en fantastisk idé som behöver förklaras?
 
"Enligt conversion-rate-experts.com kan förklaringsfilmer öka din försäljning med mer än 64%"
Fyll i dina uppgifter och kom igång med din beställning direkt!
1
Din betalning är 100% säker och om du är missnöjd med resultatet får du pengarna tillbaka!
Kunder
 

 
Vår arbetsprocess:

Konsultation & Strategi

 
För att ge oss en uppfattning om din produkt eller idé börjar vi processen med ett kort frågeformulär. Tillsammans skapar vi sedan en strategi för att effektivt få fram ditt budskap.
2

Professionella manusförfattare

 
Därefter skräddarsyr våra manusförfattare ett välskrivet manus som ger filmen en stabil grund att vila på. För att på bästa möjliga sätt få fram ert budskap är det viktigt att tillhanda hålla oss med tillräcklig information om erat företag.
2

Voiceover & Musik

 
För att ditt budskap verkligen skall nå ut använder vi oss av voiceover och musik i filmerna.
Av erfarenhet vet vi att vissa filmer gynnas av en kvinnlig röstartist och vissa av en manlig, därför kan ni hos oss välja bland ett flertal olika röstartister.
2

Animation

 
Den del av processen som är mest tids- och arbetskrävande är animeringen. I detta steg väver animeraren ihop illustrationerna med voiceovern. Slutprodukten är en film redo att levereras till dig.
2
Exempel på tidigare produktioner
 
Bygg-Ole
1
24 Solutions
1
ShesGotThis
Ticketbird
Tiptapp
Tailor Store
Redo att komma igång?
 
Kundreferenser
 
Åsa Karlsson
www.byggole.se
"Jag trodde film var dyrt och krångligt men med Expansionvideos koncept bevisades motsatsen. Vi blev proffsigt och lösningsorienterade, vägledda genom en enkel och smidig produktionsprocess. Resultatet blev en lättillgänglig presentation av vårt företag som i bild, text och ljud exakt fångade det som vi vill förmedla! Något som aldrig skulle varit möjligt med en tryckt broschyr eller liknande. Ser fram emot att nyttja detta format och samarbetet med Expansionvideos igen."
 
"Fantastisk tillmötesgående, engagerad och kunnig. Vi är supernöjda!"
 
Tobias Lindblom
www.tailorstore.se
Carl Bowalius
www.mybeautyclinic.se
"När vi behövde hjälp med att förklara våra behandlingar på ett snabbt och smidigt sätt, fick vi hjälp med detta av Mikael på Expansionvideos. De var med hela vägen under arbetets gång och riktigt duktiga på lärande videos, kan varmt rekomendera dem!"
 
"Vi har använt oss av Expansionvideos för att göra förklarande videoanimationer för vår produkt. Under resans gång har vi lärt oss mycket, dels på grund av problem som vi stött på och dels för att detta var ett nytt område för oss. Mikael är inte den som ger sig i första taget och kunden ska bli nöjd till varje pris. Det visade sig i vår produktion."
 
Magnus Vigren
www.ticketbird.se
Peter Fridmar
www.kabona.se
"Proffsigt företag som på ett enkelt sätt omsatte vår idé till verklighet."
 
"Professional, fast outstanding service. We had an Idea and we got help making it real through Expansionvideos guidance. We got a Great end product! 100% satisfaction".
 
Emma Dahl
www.surfschooltribodomar.com
Disa Jernudd
www.24solutions.com
"Jag ville ta fram en film som presenterade 24 Solutions på ett tydligt och inte så tekniskt tungt sätt för att använda på webben, event och i olika sociala medier. Mikael på Expansionvideos guidade mig igenom alla steg med ett fantastiskt tålamod. Att ta fram filmen blev både insiktsfullt och roligt. 24 Solutions kommer absolut att anlita Expansionvideos igen för att utveckla nya filmidéer som dök upp under framtagandet."
 
0-30 SEKUNDER "LITEN"
7999kr
2D Animation
 • 30 Sekunder förklarings-film
 • Manus
 • Voiceover i studiokvalitet
 • 3-5 Veckors Leveranstid
30-60 SEKUNDER "MELLAN"
13999kr
2D Animation
 • 60 Sekunder förklarings-film
 • Fil levererad i HD 1080p
 • 3-5 Veckors Leveranstid
 • Personlig projektansvarig
 • Noggrant bearbetat manus
 • Voiceover av högsta klass
 • Inspirerande bakgrundsmusik
 
60-90 SEKUNDER "STOR"
19999kr
2D Animation
 • 90 Sekunder förklarings-film
 • Fil levererad i HD 1080p
 • 3-5 Veckors leveranstid
 • Personlig projektansvarig
 • Noggrant bearbetat manus
 • Voiceover av högsta klass
 • Inspirerande bakgrundsmusik
 • Flertalet ändringar
 
FAQ
 
 Hur kommer jag igång?
 
När du skickat din beställning med ovanstående "Beställ nu"-knapp får du ett automatiskt mail från vårt team. Mailet kopplar dig till ett frågeformulär där du beskriver den produkt eller tjänst du vill marknadsföra. Därefter använder vi informationen i frågeformuläret för att skapa din film.
 
 Hur funkar det?
 
När du beställt och fyllt i vårt korta frågeformulär skapar vårt team ett manus. När manuset är godkänt av er spelar vi in en voiceover i studiokvalitet samt skapar en animerad film till din produkt eller tjänst.
 
 Är det begränsat till en film per kund?
 
Nej, du kan beställa hur många du vill. Du kan även välja att kombinera filmer för att uppnå önskad längd (exempelvis 30+90 sekunder för att uppnå en 120 sekunders film). Var noga med att meddela oss i frågeformuläret vid beställning.
 
 Vad händer om jag inte gillar filmen?
 
Efter att du sett din films första utkast har du rätt till 1 omgång ändringar i animationen. Om du fortfarande inte är nöjd efter det kan du begära fullständig återbetalning.
 
 Kan jag beställa två och kombinera dem till en?
 
Ja, du kan beställa upp till 4 videor i en ordning och kan kombinera dem till 1 video. Varje video du beställer kommer att behandlas som ett 30 sekunders segment, så om du beställer 2 videos får du en 1 minuters video. Var noga med att nämna det i frågeformuläret.
 
 Hur mycket ryms inom 30 sekunder?
 
Vi skriver ett manus som effektivt visar vilka problem din produkt eller tjänst löser samt på ett enkelt sätt beskriver hur man tar del av den. Totalt ca 70-80 ord får plats i en 30 sekunders film.
 
Expansionvideos - All Rights Reserved - Copyright @ 2018 - English